+ 30 2821 405080

Υπηρεσίες

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες στα πλαίσια των παροχών του Handyman είναι αυτή της συστηματικής επίβλεψης και συντήρησης του εξοχικού ή του τουριστικού καταλύματος σας . Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την φροντίδα του ακινήτου σας έχοντας τακτική παρακολούθηση του εσωτερικού και του εξωτερικού σας χώρου.
Με γνώμονα το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε σε μία περιοχή με έντονο το στοιχείο της τουριστικής εκμετάλλευσης των καταλυμάτων οι τεχνικοί μας έχουν μάθει να δουλεύουν αθόρυβα και διακριτικά. Σε αυτό εκτός από την εμπειρία μας βοηθάει και ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός που διαθέτουμε.
Ο σεβασμός στο ακίνητο σας , η υπευθυνότητα και η συνέπεια έρχονται για να συμπληρώσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών το οποίο είμαστε έτοιμοι να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας ξεκινώντας μία ενδιαφέρουσα συνεργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την επιτοίχια στήριξη σε οτιδήποτε χρειάζεστε εντός της κατοικίας σας . Από ένα κάδρο μέχρι και ένα έπιπλο. Η ομάδα μας τοποθετεί με μηχανήματα με αναρρόφηση σκόνης και σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά αγκύρωσης που χρησιμοποιούμε και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους τοιχοποιίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις όταν ανακαλύπτεις μία ζημιά στο αρχικό της στάδιο και την επιδιορθώνεις προλαβαίνεις τυχόν μεγαλύτερες ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο μέλλον εξοικονομώντας χρήματα. Σε άλλες περιπτώσεις η συντήρηση της κατοικίας και του εξοπλισμού σας προσφέρει ένα υγιεινό και πιο όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας .
O Handyman γνωρίζει τι πρέπει να αναζητήσει και πως θα το διορθώσει καθώς και ότι χρειάζεται τακτική συντήρηση στην κατοικία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε πάνω από συγκεχυμένες οδηγίες. Οι οδηγίες για τη συναρμολόγηση ενός νέου επίπλου μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και οι ίδιες οι συναρμολογήσεις μπορούν να γίνουν χρονοβόρες. Ο Handyman αναλαμβάνει την συναρμολόγηση όλων των τύπων επίπλων, παιχνιδιών και εξοπλισμού. Έτσι, αν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε μόνοι σας, ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει συναρμολογηθεί σωστά, ζητήστε την υπηρεσία συναρμολόγησης που διαθέτουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΑΠΕΔΑ

Θέλετε να αντικαταστήσετε, να συντηρήσετε ή να επιδιορθώσετε τα δάπεδα σας? Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν στους περισσότερους τύπους δαπέδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Χρειάζεστε κάποια συμπληρωματική εγκατάσταση στα ηλεκτρολογικά σας ή έχουν υποστεί κάποια φθορά και χρειάζονται αντικατάσταση ή επισκευή? Ο Handyman αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την όποια ανάγκη έχετε στα ηλεκτρολογικά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Συχνά δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των κατοικιών όπως διαρροές σε βρύσες, στα καζανάκια και πλήθος ακόμα άλλων προβλημάτων που ο Handyman είναι σε θέση να σας τα επισκευάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Ο Handyman προσφέρει στους ιδιοκτήτες κατοικιών και εμπορικών ακινήτων λύσεις στεγάνωσης και μόνωσης. Χρησιμοποιώντας τα πιο επώνυμα υλικά της αγοράς είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την ιδιοκτησία σας από τις συνέπειες του καιρού. Βελτιώστε το περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας σας σήμερα επικοινωνώντας με τους επαγγελματίες του Handyman. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα άνετο, στεγνό σπίτι ή γραφείο από πάνω προς τα κάτω γλιτώνοντας σας με αυτό τον τρόπο από τις δαπανηρές επισκευές που θα χρειαστούν στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μετακομίζετε ή θέλετε να κάνετε μία μεταφορά και δεν διαθέτετε το κατάλληλο όχημα?
Έχετε επιχείρηση και χρειάζεστε να μεταφέρετε κάτι μεγάλο ή το φορτηγό σας μπήκε έκτακτα στο συνεργείο?
Ο Ηandyman έρχεται να δώσει την λύση καθώς διαθέτει φορτηγό Δημοσίας Χρήσεως έτοιμο να καλύψει τις μεταφορικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΦΕΣ

Ένα φρέσκο στρώμα βαφής μπορεί να δώσει ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο, έπιπλο ή εξωτερικά της κατοικίας σας. Είτε έχετε εσωτερική είτε εξωτερική εργασία βαφής, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας παρέχει το επίπεδο λεπτομέρειας και επαγγελματισμού που περιμένετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ