+ 30 2821 405080

Υπηρεσίες

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε πάνω από συγκεχυμένες οδηγίες. Οι οδηγίες για τη συναρμολόγηση ενός νέου επίπλου μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και οι ίδιες οι συναρμολογήσεις μπορούν να γίνουν χρονοβόρες. Ο Handyman αναλαμβάνει την συναρμολόγηση όλων των τύπων επίπλων, παιχνιδιών και εξοπλισμού. Έτσι, αν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε μόνοι σας, ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει συναρμολογηθεί σωστά, ζητήστε την υπηρεσία συναρμολόγησης που διαθέτουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την επιτοίχια στήριξη σε οτιδήποτε χρειάζεστε εντός της κατοικίας σας . Από ένα κάδρο μέχρι και ένα έπιπλο. Η ομάδα μας τοποθετεί με μηχανήματα με αναρρόφηση σκόνης και σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά αγκύρωσης που χρησιμοποιούμε και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους τοιχοποιίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες στα πλαίσια των παροχών του Handyman είναι αυτή της συστηματικής επίβλεψης των εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις όταν ανακαλύπτεις μία ζημιά στο αρχικό της στάδιο και την επιδιορθώνεις προλαβαίνεις τυχόν μεγαλύτερες ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο μέλλον εξοικονομώντας χρήματα. Σε άλλες περιπτώσεις η συντήρηση της κατοικίας και του εξοπλισμού σας προσφέρει ένα υγιεινό και πιο όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας .
O Handyman γνωρίζει τι πρέπει να αναζητήσει και πως θα το διορθώσει καθώς και ότι χρειάζεται τακτική συντήρηση στην κατοικία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΑΠΕΔΑ

Θέλετε να αντικαταστήσετε, να συντηρήσετε ή να επιδιορθώσετε τα δάπεδα σας? Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν στους περισσότερους τύπους δαπέδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Είτε θέλετε να οργανώσετε μια ντουλάπα, ένα δωμάτιο ή ένα ολόκληρο σπίτι, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού πισίνας ώστε να είστε σίγουροι ότι η πισίνα σας είναι ασφαλή για όποιον την χρησιμοποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εσωτερικές πόρτες συνεπίπεδες με την τοιχοποιία με κρυφή κάσα αλουμινίου

Γυάλινες πόρτες με διαιρούμενη ή minimal κάσα αλουμινίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Κατασκευή ψευδοροφών και χωρισμάτων από γυψοσανίδα και ινοσανίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΦΕΣ

Είτε έχετε εσωτερική είτε εξωτερική εργασία βαφής, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας παρέχει το επίπεδο λεπτομέρειας και επαγγελματισμού που περιμένετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ