+ 30 2821 405080

Πως δουλεύουμε

ΧΡΟΝΟΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Ο προγραμματισμός με τον Handyman είναι εύκολος. Μόνο ένα απλό τηλεφώνημα προσλαμβάνεται έναν έμπειρο επαγγελματία που θα φροντίσει για το σπίτι σας όπως σας αξίζει. Μπορείτε να προγραμματίσετε και μέσω του site μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν προτιμάτε μια εκτίμηση, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να προσφέρουμε μια γενική εκτίμηση τιμής μέσω τηλεφώνου.

Η ΑΦΙΞΗ

Ο τεχνικός μας φτάνει στο προγραμματισμένο ραντεβού με διάφορα εργαλεία και προμήθειες. Θα προσέλθει ένας τεχνικός ειδικευμένος στην εργασία που πρέπει να γίνει. Ο τεχνικός μας θα αναθεωρήσει τη δουλειά μαζί σας για να επιβεβαιώσετε το χρονικό διάστημα που απαιτείται και το τίμημα για να ολοκληρώσουμε την εργασία και στη συνέχεια να αρχίσουμε να εργαζόμαστε στο έργο σας.
Οι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία στον τομέα τους και είναι πλήρως ασφαλισμένοι.
Εάν το έργο που πρέπει να γίνει απαιτεί περισσότερους από έναν και μόνο τεχνικό, φροντίζουμε ώστε να έρθουν στον χώρο σας όσοι τεχνικοί είναι απαραίτητοι για την διεκπεραίωση του έργου.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ

Μπορούμε να  χρησιμοποιήσουμε όλα τα συμβατά υλικά που διαθέτετε (βαφή που θέλετε να χρησιμοποιείτε, πλακάκια κλπ) και που έχετε αγοράσει. Εάν υπάρχουν επιπλέον υλικά που απαιτούνται για την εργασία σας, υπάρχουν δύο επιλογές:
Μπορεί ο Handyman να παραλάβει τα υλικά για εσάς με επιπλέον χρέωση.
Ο τεχνικός μας μπορεί να ξεκινήσει να εργάζεται στο έργο σας ενώ κάνετε τα ψώνια για κάθε επιπλέον υλικό που χρειάζεται ο τεχνικός σας για να ολοκληρώσει την εργασία.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Τις περισσότερες φορές οι υπηρεσίες μας χρεώνονται με ωριαία χρέωση. Το όφελος που λαμβάνετε είναι ότι πληρώνετε μόνο για το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας. Η πληρωμή αναμένεται κατά την ολοκλήρωση της εργασίας, εκτός εάν έχει προσυμφωνηθεί άλλος τρόπος πληρωμής. Η δουλειά μας υποστηρίζεται από εγγύηση: Αφού εγκαταλείψουμε το σπίτι σας, αν βρείτε κάποιο πρόβλημα με την εκτέλεση, απλά καλέστε μας και θα επιστρέψουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.