+ 30 2821 405080

Ποιοι είμαστε

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Πολλοί ιδιοκτήτες θα πουν ότι είναι δύσκολο να βρεθεί ένας αξιόπιστος συνεργάτης για σχεδόν όλες τις εργασίες στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να μας προτιμήσετε και να μας καλέσετε ώστε να έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή όταν πρέπει να γίνει κάποια επισκευή, συντήρηση ή ανακαίνιση στον χώρο σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ερχόμαστε στον χώρο σας με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και προμήθειες για τη δουλειά που χρειάζεστε. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό  το σπίτι σας και την επιχείρηση σας.  Προστατεύουμε τα αντικείμενα σας, την τοιχοποιία σας και τα δάπεδα σας όπου χρειαστεί και καθαρίζουμε τον χώρο σας στο τέλος των εργασιών. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για οποιαδήποτε εργασία επισκευής, συντήρησης ή βελτίωσης.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Όταν κλείνετε κάποιο ραντεβού με τον Handyman πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ηθα εμφανιστεί εγκαίρως. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να σας δοθεί ένα περιθώριο άφιξης 8 ωρών, αναγκάζοντάς σας να χάσετε την μέρα σας για να καθίσετε και να περιμένετε. Και τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Όταν κάνετε κράτηση κάποιας υπηρεσίας μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε τη στιγμή που συμφωνήθηκε.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πιστεύουμε στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ποιότητα κατασκευής, γι ‘αυτό υποστηρίζουμε κάθε δουλειά που κάνουμε με Εγγύηση. Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι εγγυόμαστε την εργασία μας και τα προϊόντα που αγοράζουμε.

Η διάρκεια της εγγύησης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη θέση ή τον τύπο εργασίας που εκτελείται. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Handyman είναι μία τοπική επιχείρηση με ισχυρή ηθική και πρότυπα υπηρεσιών. Δέσμευση μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με παλιομοδίτικη, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Είμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο στον τομέα μας στην Κρήτη.