+ 30 2821 405080

Ποιοι είμαστε

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Πολλοί ιδιοκτήτες θα πουν ότι είναι δύσκολο να βρεθεί μία αξιόπιστη εταιρεία για σχεδόν όλες τις εργασίες στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να μας προτιμήσετε και να μας καλέσετε ώστε να έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή όταν πρέπει να γίνει κάποια επισκευή, συντήρηση ή ανακαίνιση στον χώρο σας.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Οι τεχνικοί Handyman έρχονται στον χώρο σας με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και προμήθειες για τη δουλειά που χρειάζεστε. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό  το σπίτι σας και την επιχείρηση σας.  Προστατεύουμε τα αντικείμενα σας, την τοιχοποιία σας και τα δάπεδα σας όπου χρειαστεί και καθαρίζουμε τον χώρο σας στο τέλος των εργασιών. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι με μια ποικιλία δεξιοτήτων, οπότε μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για οποιαδήποτε εργασία επισκευής, συντήρησης ή βελτίωσης.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Δεν είμαστε ένας άνθρωπος, είμαστε μια ολόκληρη ομάδα. Όταν προσλαμβάνετε τον Handyman, θα συνεργαστείτε με μια ολόκληρη ομάδα αρχίζοντας με το πρώτο σας τηλεφώνημα. Από την φιλική εξυπηρέτηση πελατών μέχρι τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας , μπορείτε να περιμένετε μια εξαιρετική υπηρεσία από κάθε μέλος της ομάδας με το οποίο αλληλεπιδράτε.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Όταν κλείνετε κάποιο ραντεβού με τον Handyman πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα εμφανιστεί εγκαίρως. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να σας δοθεί ένα περιθώριο άφιξης 8 ωρών, αναγκάζοντάς σας να χάσετε την μέρα σας για να καθίσετε και να περιμένετε. Και τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Όταν κάνετε κράτηση κάποιας υπηρεσίας μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε τη στιγμή που συμφωνήθηκε.

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μαζί μας μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά προγράμματα εποχιακής συντήρησης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να ξενοιάσετε με όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την συντήρηση τους. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς και δεν χρειάζεται να συνεννοείστε με πολλά συνεργεία ξοδεύοντας τον χρόνο σας.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Handyman είναι μία τοπική επιχείρηση με ισχυρή ηθική και πρότυπα υπηρεσιών. Δέσμευση μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με παλιομοδίτικη, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Είμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο στον τομέα μας στην Κρήτη.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στον Handyman, πιστεύουμε στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ποιότητα κατασκευής, γι ‘αυτό υποστηρίζουμε κάθε δουλειά που κάνουμε με Εγγύηση. Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι εγγυόμαστε την εργασία μας και τα προϊόντα που αγοράζουμε.

Η διάρκεια της εγγύησης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη θέση ή τον τύπο εργασίας που εκτελείται. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.